Ρόδος: H ψαριά της χρονιάς μετά τη δραπέτευση τσιπούρων από ιχθυοτροφείο
9
Φεβρουαρίου
2016
- 17:14
Τελευταία τροποποίηση στις 9 Φεβρουαρίου, 2016 - 17:15
Την ψαριά της χρονιάς κατάφεραν να βγάλουν σε μόλις δύο ημέρες εκατοντάδες ερασιτέχνες ψαράδες της Ρόδου, οι οποίοι γέμισαν τους κουβάδες τους με δεκάδες τσιπούρες ο καθένας.
Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, οι τσιπούρες πρέπει να δραπέτευσαν από ιχθυοτροφείο της περιοχής ή ακόμα και από τις απέναντι τουρκικές ακτές.