Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 -

λαικισμος



Σόιμπλε: Ο λαϊκισμός και ο προστατευτισμός απειλούν την παγκόσμια ευημερία

Ο λαϊκισμός και ο εθνικισμός θα συνεχίζουν να αυξάνονται έως ότου οι μεγαλύτερες παγκοσμίως οικονομίες αρχίσουν να περιορίζουν τις υπερβολές της παγκοσμιοποίησης, αντιμετωπίζοντας το αυξανόμενο αίσθημα αδικίας, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.



Μητσοτάκης: Ο λαϊκισμός θα γνωρίσει βέβαιη ήττα

Την καθοριστική σημασία που έχει για την πολιτική ζωή του τόπου αλλά και την κοινωνία, η επικράτηση του ρεαλισμού και της αλήθειας έναντι του ψέματος και του λαϊκισμού, επισήμανε μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βλαστάρη, «Λεξικό Χωρίς Γραβάτα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 



Μητσοτάκης: Θα βάλουμε τέλος σε λαϊκισμό, ανευθυνότητα και τυχοδιωκτισμούς

Μήνυμα προς όλους τους Έλληνες απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση.



Reuters: Στην Ελλάδα αποδεικνύεται ότι ο λαϊκισμός έχει όρια

Ο σύγχρονος ευρωπαϊκός λαϊκισμός μετά την οικονομική κρίση έχει τις ρίζες του στην Ελλάδα και στη χώρα αυτή θα αρχίσει να γράφεται και η αρχή του τέλους του, υποστηρίζει το Reuters.



Στο συνέδριο Ευρωπαϊκής Αριστεράς ο Τσίπρας: «Οικοδομώντας Συμμαχίες-Για μια Ευρώπη της Αλληλεγγύης»

«Χρειάζεται να συνεργαστούμε και να μπλοκάρουμε την ανάδυση των λαϊκιστικών ξενοφοβικών δυνάμεων. Πρώτο βήμα η σύσταση ενός φόρουμ.



Μιχ.Καρχιμακης: Ο δεξιός λαϊκισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Τσοβόλα δώστα όλα,και η διάψευση Παλαιοκρασσά

Τον δεξιό σας παραληρηματικό σας λαϊκισμό που επιδοθήκατε κατα την συζήτηση του προϋπολογισμού στην Βουλή με το πολυφορεμένο απο την παράταξη σας "Τσοβόλα δώστα ολα" κύριε Μητσοτακη έρχεται να διαψεύσει ο υπουργός της Κυβέρνησης του πατέρα σας κ.Παλαιοκρασας που διεδέχθη τον κ.Τσοβολα στο υπουργείο οικονομικών,