Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 -

ματαιωση



Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των ηθοποιών του ΚΘΒΕ

Μετά την άκαρπη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας του γενικού γραμματέα του υπουργείου, της διοίκησης και διεύθυνσης του ΚΘΒΕ και εκπροσώπων εργαζομένων που διεκδικούν αύξηση της τάξης του 10+7%, και αρνούνται την προτεινόμενη της τάξης του 7% από 1.1.19, οι ηθοποιοί με εξώδικο τους προς τη διοίκηση του θεάτρου προκηρύσσουν νέες στάσεις εργασίας για τις σημερινές (Παρασκευή) παρα



Ματαιώθηκε η στάση εργασίας των γιατρών

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα στάση εργασίας που είχε αποφασίσει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) καθώς και η παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.



Καταλονία: Ματαιώθηκε χωρίς καμία εξήγηση η προγραμματισμένη ομιλία του Πουτζδεμόν

Μια ομιλία που είχε ανακοινωθεί πως θα έκανε ο επικεφαλής της βορειοανατολικής ισπανικής περιφέρειας της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν σήμερα στις 14:30 (τοπική ώρα, 15:30 ώρα Ελλάδας) ματαιώθηκε, ανακοίνωσε η περιφερειακή κυβέρνηση.

Η ματαίωση της ομιλίας ανακοινώθηκε χωρίς να δοθεί καμιά εξήγηση.



Συμβολαιογράφοι: Αυτοί είναι οι νέοι πλειστηριασμοί πλουσίων που ματαιώθηκαν χθες

Στην δημοσιότητα δίνει, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσουους τους πλειστηριασμούς ακινήτων για χρέη εκατομμυρίων που ματαιώθηκαν λόγω της επέμβασης των συλλογικοτήτων.

Τονίζουν μάλιστα την επίθεση με σφυριά που έγινε στο γραφείο τους. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής: 



Ryanair: 315.000 πελάτες έμειναν με τα εισιτήρια. Τι δηλώνει η αεροπορική;

Η Ryanair, ανακοίνωσε εχθές (25 Σεπτεμβρίου), τα τελευταία νέα σχετικά με τις ακυρώσεις των 2.100 από τις 103.000 πτήσεις της για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

- Οι 315.000 πελάτες έλαβαν ειδοποίηση μέσω email (Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου)



Γερμανία: Ματαιώθηκαν 200 πτήσεις λόγω απεργίας

Περίπου 200 πτήσεις ματαιώθηκαν λόγω της απεργίας που αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα το προσωπικό εδάφους με μισθολογικά αιτήματα στα δύο αεροδρόμια του Βερολίνου.

Στο αεροδρόμιο Tegel ματαιώθηκαν 146 πτήσεις και 54 στο Schoenefeld, ενώ 12 πτήσεις κατευθύνθηκαν σε άλλα γερμανικά αεροδρόμια, δήλωσε εκπρόσωπος των αεροδρομίων του Βερολίνου.