Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

Ομορφιά



Hooded Eyes: Έτσι θα εφαρμόσετε σωστά το eyeliner

Εάν τα μάτια σας ανήκουν στην κατηγορία των hooded eyes, είναι δηλαδή ελαφρώς «κουκουλωτά», με το κινητό βλέφαρο να μην είναι εμφανές όταν τα έχετε ανοιχτά, ίσως αποφεύγετε το eyeliner συστηματικά.



Οι τροφές που είναι πλούσιες σε κολλαγόνο για νεανικό και λαμπερό δέρμα

Τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού γιατροί και skin experts τονίζουν τη σημαντικότητα που έχει να διατηρούμε το σώμα μας ενυδατωμένο και το δέρμα μας προστατευμένο από την ηλιακή ακτινοβολία. Παράλληλα, τονίζουν πως οι διατροφικές μας επιλογές έχουν επίσης άμεσο αντίκτυπο στην εμφάνιση και στην υφή του δέρματός μας.



Το πιο hot χρώμα μανικιούρ για φέτος επιλέγει και η Selena Gomez

Το βουργουνδί φέτος είναι huge trend σε όλα από τα ρούχα, τα παπούτσια μέχρι το μανικιούρ και το κραγιόν.

Τα it girls έχουν ήδη φορέσει απίθανα outfits στη συγκεκριμένη απόχρωση και όπως είναι αναμενόμενο και οι beauty experts το χρησιμοποίησαν. Τόσο στα χείλη όσο και τα ζυγωματικά ή τα νύχια.



Το απίστευτο trick με το ρουζ για εφέ λίφτινγκ στα μήλα

Αναμφισβήτητα το blush είναι ένα από τα it-products μακιγιάζ. Δεν υπάρχει ολοκληρωμένο μακιγιάζ χωρίς ρουζ στα μήλα.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στο πρόσωπό σας το ρουζ ώστε να δείχνει σαν να έχετε κάνει ένα μίνι face lift.



Πώς να φορέσετε το τζιν για εκλεπτυσμένες εμφανίσεις μετά τα 50

Καθώς μεγαλώνουμε, οι στιλιστικές μας προτιμήσεις μπορεί να εξελίσσονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να φοράτε τζιν.

Με τις σωστές τεχνικές styling, τα τζιν μπορούν να ενισχύσουν την εμφάνισή μας και να μας δώσουν μια σίγουρη και μοντέρνα εμφάνιση.



Oval-lining:Η καλύτερη λύση για πιο σαρκώδη χείλη

Στο TikTok που είναι το αγαπημένο app της Gen Z βρίσκονται πολλά beauty trends. Κάποια λειτουργούν, κάποια όχι, κάποια δείχνουν υπέροχα.. κάποια όχι.

Το τελευταίο hack που δοκιμάζουν όλοι πάντως σίγουρα αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία εάν κάνετε συχνά over-lining με το μολύβι ή θα θέλατε τα χείλη σας να δείχνουν λίγο πιο σαρκώδη, χωρίς να μπείτε σε επεμβατικές διαδικασίες.