Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

νοσοκομεία



Πανυγειονομική κινητοποίηση από ΠΟΕΔΗΝ–ΟΕΝΓΕ στις 17 Οκτωβρίου 2024

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει την πανυγειονομική κινητοποίηση (ΠΟΕΔΗΝ-ΟΕΝΓΕ) της 17ης Οκτωβρίου 2024 και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, στις 8:30 π.μ., στην Πλατεία Μαβίλη και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το υπουργείο Υγείας.



Τριτοκοσμικές εικόνες από νοσοκομεία - Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Σε μια σειρά καταγγελιών προχωρά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος αναφορικά με την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας.



Περιοδεία του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους σε 10 νοσοκομεία της Μακεδονίας

Το νοσοκομεία της Περιφέρειας είναι μέσα στις προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας, τόνισε ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος από σήμερα πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία σε 10 νοσοκομεία της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Δημήτρη Τσαλικάκη και τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη.



Γεωργιάδης: Στη Θεσσαλονίκη τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία των Βαλκανίων- Τοξικό φαινόμενο ο Παύλος Πολάκης

Για την εικόνα του εθνικού συστήματος υγείας που όπως τόνισε είναι καλύτερη σήμερα, σε σχέση με τα προηγούμενα 10 χρόνια, μίλησε το πρωί της Τρίτης 27/8 σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Επισημαίνοντας ότι τα επόμενα χρόνια η Θεσσαλονίκη θα διαθέτει τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία των Βαλκανίων, χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «τοξικό φαινόμενο».



Νέα ΚΥΑ για τα κίνητρα σε γιατρούς να υπηρετήσουν στις άγονες περιοχές της χώρας

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα προκηρυχτούν και οι τέσσερις θέσεις παθολόγων για το νοσοκομείο της Κω, με όσα ισχύουν με τη νέα ΚΥΑ για τις άγονες περιοχές, τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.



«Καμπανάκι» από τη Ματίνα Παγώνη για τον κορονοϊό

Για την έξαρση του κορονοϊού μίλησε η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Τετάρτης. Τονίζοντας πως δεν έφυγε ποτέ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επεσήμανε ότι οι τελευταίες παραλλαγές είναι ήπιες.