Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

παραλία



Χανιά: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 44χρονος μετά από μπάνιο σε παραλία

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης ένας τουρίστας, ο οποίος ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.



Με αυτά τα tips θα διαρκέσει το μακιγιάζ στην παραλία

Το μακιγιάζ στην παραλία είναι μια πραγματική πρόκληση λόγω της ζέστης, της υγρασίας και του θαλασσινού νερού. Διάβασε παρακάτω τα makeup tips που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου για τις ώρες που βρίσκεσαι στην θάλασσα.



Σοκάρουν οι εικόνες με την θάλασσα να είναι γεμάτη από νεκρά ψάρια στον Βόλο

Απίστευτες και ντροπιαστικές είναι οι εικόνες που αντικρίζουν οι κάτοικοι του Βόλου τις τελευταίες ημέρες. Η παραλία είναι γεμάτη με νεκρά ψάρια και η δυσοσμία στην περιοχή να είναι έντονη.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Αγριά, οι Αλυκές, η Κριθαριά, η Νέα Αγχίαλος, με χιλιάδες νεκρά ψάρια να βρίσκονται στις παραλίες, αποτελώντας υγειονομική βόμβα και απειλώντας τη δημόσια υγεία.



Βόλος: Ψάρια του γλυκού νερού ξεβράζονται στην παραλία – Από που προέρχονται

Νεκρά ψάρια εκβράζει το κύμα στην παραλία του Βόλου κατά καιρούς τις απογευματινές ώρες, ενώ παραμένουν εκεί για μέρες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μυρίζουν και να διαμαρτύρονται πολίτες αλλά και καταστηματάρχες που βλέπουν τα τραπέζια να μην γεμίζουν με θαμώνες ή επιλέγουν να φύγουν.

 



Ξαπλώστρες και ομπρέλες απομάκρυναν συνεργεία του δήμου Πολυγύρου από την παραλία των Καλυβών

Περισσότερες από εκατό ξαπλώστρες και ομπρέλες απομάκρυναν το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Πολυγύρου από την παραλία των Καλυβών. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6:30 π.μ.



Ρόδος: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην παραλία του Ζέφυρου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4), εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην παραλία του Ζέφυρου, στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, λουόμενοι που αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα, ειδοποίησαν άμεσα τις αρμόδιες Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.