Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ιρακινος



Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 8 ετών σε Ιρακινό που λήστεψε δύο ανήλικους επειδή αρνήθηκαν να αγοράσουν ναρκωτικά

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών σε έναν Ιρακινό που, μαζί με συνεργό του, λήστεψαν δύο 14χρονους που κάθονταν σε πάρκο απέναντι από την Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. 



Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Ερμού: Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την τρίωρη απολογία του ο Ιρακινός

Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα μετά την τρίωρη απολογία του στα δικαστήριο της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 32χρονος άνδρας, Ιρακινής καταγωγής, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή μαχαίρωσε μια 22χρονη κοπέλα, στην Ερμού.



Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: «Ο Ιρακινός της τρύπησε τον πνεύμονα και της έσπασε τα πλευρά» λέει ο πατέρας της 22χρονης

Ο πατέρας της 22χρονης που μαχαιρώθηκε από τον Ιρακινό στην Ερμού αποκάλυψε ότι η κόρη του έχει διαφύγει τον κίνδυνο ωστόσο νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Το κορίτσι φυσικά είναι σε κατάσταση σοκ ενώ όταν άνοιξε τα μάτια της ρώτησε αν ο δράστης είναι στη φυλακή.



Στα χέρια των Αρχών και πάλι ο αλλοδαπός που απέδρασε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο αλλοδαπός που είχε διαφύγει από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει.
Συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός (σ.σ. από το Ιράκ) που είχε αποδράσει κατά την διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.



Μόρια Λέσβου: Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ μεταναστών

Συνελήφθη την Τρίτη μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 18χρονος Ιρακινός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.



Χίος: Στο νοσοκομείο με τραύμα στο στήθος Ιρακινός

Στο νοσοκομείο Χίου μεταφέρθηκε ένας 24χρονος Ιρακινός, ο οποίος πληγώθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με μαχαίρι, λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017, στον καταυλισμό της Σούδας κατά πάσα πιθανότητα ή στην ευρύτερη περιοχή, αφού οι πρώτες πληροφορίες που ήρθαν δεν ήταν απολύτως σαφείς.