Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

συνήγορος



Παραιτήθηκε ο συνήγορος του δικηγόρου που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του

Συνεχίζεται η απολογία του 69χρονου συνταξιούχου δικηγόρου που φέρεται ότι κακοποιούσε τα εγγόνια του, σε εισαγγελέα και ανακρίτρια στα Δικαστήρια Λαμίας.



Συνήγορος του Καταναλωτή: Στέλνει στον εισαγγελέα τράπεζα βλαστοκυττάρων

Μήνυση για τη διερεύνηση αξιόποινων πράξεων και ‬τον ενδεχόμενο‭ καταλογισμό‭ ποινικών‭ ευθυνών‭ ‬κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείο, στον‭‬ ‬Προϊστάμενο‭ ‬της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ο Συνήγορος του Καταναλωτή Λευτέρης Ζαγορίτης, κατά‭ της εταιρείας‭ με‭ την‭ ‬επωνυμία‭ ‬«Ιατρική Τεχνολογία Ελληνική Τράπεζα Βλαστοκυττάρων‬ Α.Ε.»‭ ‬και‭ ‬διακριτικό τίτλο "St



Συνήγορος του Πολίτη: Παράνομες οι μειώσεις στις επικουρικές

Παράνομες και αυθαίρετες είναι οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις που επιβάλλονται λόγω του νόμου Κατρούγκαλου σύμφωνα με τον Συνήγορο του Πολίτη.



Απάντηση του Γιάννη Μαντζουράνη: Είμαι συνήγορος υπεράσπισης του συγκατηγορουμένου του κ. Μαρινάκη

Με αφορμή πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικούς σταθμούς ότι είναι συνήγορος υπεράσπισης του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Ιωάννης Μαντζουράνης, πληρεξούσιος δικηγόρος του ελληνικού Δημοσίου για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έκανε την εξής δήλωση: 



Μια είδηση που αλλάζει τα δεδομένα- Συνήγορος του Μαρινάκη ηταν ο νομικός σύμβουλος του κράτους

Είδηση βόμβα για τις τηλεοπτικές άδειες λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός παρωδία της κυβέρνησης.



Συνήγορος της αστυνομίας ο Τραμπ για τις σφαίρες κατά 23χρονου στο Μιλγουόκι

Η προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι η Αστυνομία δικαιολογημένα άνοιξε πυρ κατά του 23χρονου αφροαμερικανού στο Μιλγούοκι, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στο νέο περιστατικό βίας που προκάλεσε ταραχές στην πόλη. 

«Ή σεβόμαστε τους νόμους ή δεν έχουμε χώρα» συνέχισε, στη διάρκεια παρέμβασής του σε εκπομπή του Fox News.