Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

πατρων



Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Πύργου-Πατρών: Τρεις τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, στην Ε.Ο. Πύργου – Πατρών, στα Χανάκια, στο ύψος της διασταύρωσης Χόχολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση μεταξύ δυο ΙΧ αυτοκινήτων, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου - Πατρών την Δευτέρα

Την Δευτέρα θα υπάρξουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα κρατήσουν για τέσσερις ημέρες στον κόμβο Ακράτας του αυτοκινητόδρομου, Κορίνθου - Πατρών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, έως την Πέμπτη 20 Ιουλίου θα αποκλειστεί, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, ο κλάδος εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα, του κόμβου της Ακράτας.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου-Δερβενίου, λόγω εργασιών.



Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στην Πατρών-Πύργου

Η εκτροπή λεωφορείου το πρωί της Κυριακής, στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, προκάλεσε καραμπόλα ακριβώς στο ίδιο σημείο, λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι.

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, ενώ με επιφανειακά τραύματα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, ένας εκ των τριών οδηγών.



Ξανακλείνει για ασφαλτόστρωση η Κορίνθου-Πατρών

Μέχρι και την Παρασκευή, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα, του κόμβου ανατολικού Αιγίου του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω των γειτονικών κόμβων δυτικού Αιγίου και Καλαβρύτων και της παλαιάς εθνικής οδού, Κορίνθου - Πατρών.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από τη Δευτέρα

Από αύριο Δευτέρα 8 Μαΐου, έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα, του κόμβου ανατολικού Αιγίου του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.