Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 -

πτήση



Θρίλερ σε πτήση της Turkish Airlines: Ο πιλότος πέθανε στον αέρα

Ένα αεροσκάφος τύπου A350 των Τουρκικών Αερογραμμών πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση όταν ο κυβερνήτης του Ιλτσεχίν Πεχλιβάν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και τελικά κατέληξε. Η πτήση της Turkish Airlines είχε απογειωθεί από το Σιάτλ των ΗΠΑ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.



«Πανικός» σε πτήση της Delta Air Lines: Επιβάτες άρχισαν να αιμορραγούν από μύτη και αφτιά λίγο μετά την απογείωση

«Πανικός» επικράτησε κατά τη διάρκεια πτήσης 1203 της Delta Air Lines στις ΗΠΑ, καθώς αρκετοί επιβάτες λίγο μετά την απογείωση άρχισαν να αιμορραγούν από τις μύτες και τα αφτιά τους με αποτέλεσμα ο πιλότος να αποφασίσει την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους.

Η πτήση είχε ξεκινήσει από Σολτ Λέικ Σίτι και είχε προορισμό το Πόρτλαντ.



Ξεκίνησαν για την Κω αλλά κατέληξαν να προσγειωθούν στο Μόναχο

Χάος και πανικό στους επιβάτες την ώρα της πτήσης προκάλεσε μεθυσμένος επιβάτης, ο οποίος προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο μιας πτήσης της easyJet. Οι πιλότοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν την πορεία του αεροπλάνου και να πραγματοποιήσουν αναγκαστική προσγείωση.



Πτήση της Aegean: Επέστρεψε στο Ηράκλειο λόγω αναζωπύρωσης των επιθέσεων στο Ισραήλ

Χθες τα ξημερώματα στις 5.00 η Aegean επανέλαβε τις πτήσεις της προς το Τελ Αβίβ από το Ηράκλειο μετά από εβδομάδες αναβολών λόγω της έντασης στη Μέση Ανατολή ωστόσο μόλις 15 λεπτά μετά την απογείωση το αεροσκάφος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω της αναζωπύρωσης των επιθέσεων στην περιοχή.



Σε εφιάλτη μετατράπηκε η πτήση για τους επιβάτες όταν χάλασε ο κλιματισμός

Οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που μετατράπηκε σε «σάουνα» υπέστησαν κρίσεις πανικού και αγωνιζόντουσαν να αναπνεύσουν για δύο ώρες, στην πτήση τους από το Χίθροου προς την Μπανγκόκ πριν ακυρωθεί.

Στις 25 Ιουλίου το Boeing 777 θα αναχωρούσε από το διεθνές αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο με προορισμό την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όταν το σύστημα κλιματισμού παρουσίασε δυσλειτουργία.



Άγριο ξύλο μεταξύ επιβατών σε πτήση της Ryanair

Μια συμπλοκή επιβατών σε «πτήση κόλαση» της Ryanair έγινς η αφρομή για τον πιλότο να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση.