Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

τοπογράφος



Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Η ΕΛ.ΑΣ αποκάλυψε εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην εκτέλεση

Στην εμπλοκή και δεύτερου ατόμου, εκτός από τον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό, έχει καταλήξει η αστυνομία στην υπόθεση της δολοφονίας του 44χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό στις 2 Ιουλίου.

Ως δράστης έχει συλληφθεί δύο 24ωρα μετά τη δολοφονία, ένας 44χρονος ποινικός με εμπλοκή και στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.



Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Ψάχνουν τα δύο κινητά «φαντάσματα» – Έρχονται εξελίξεις μέσα στον Αύγουστο

Δύο κινητά «φαντάσματα», τα οποία θα δώσουν νέα στοιχεία για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό, ψάχνουν οι Αρχές.

Τα συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα φέρεται να είχε στην κατοχή του ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του τοπογράφου.



Εκτέλεση στο Ψυχικό: «Θησαυρός» το κινητό του κατηγορούμενου για τη δολοφονία

Διευθύνσεις που είχαν σχέση με τον 54χρονο τοπογράφο φαίνεται πως έψαχνε ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία, όπως ανακάλυψαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας που εξετάζουν τα κινητά του συλληφθέντα.



«Μεγάλες προοπτικές» στην Greek Mafia είχε ο εκτελεστής του 54χρονου τοπογράφου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για να εντοπιστεί αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Τα στοιχεία μέχρι τώρα επικεντρώνονται στη Μύκονο και στις δραστηριότητες του θύματος στο νησί.



Περισσότερα από 35 τραύματα δέχτηκε η σορός του τοπογράφου στο Ψυχικό

Το κουβάρι του μυστηρίου προσπσθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί, μετά την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθηστο Ψυχικό, το πρωί της Τρίτης. Οι αρχές ψάχνουν το κίνητρο και τις πιθανές απαντήσεις στο παρελθόν του θύματος και στις δραστηριότητές του.



Επαγγελματικές σχέσεις με την Μύκονο είχε ο τοπογράφος που εκτελέστηκε

 Η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου γύρω από την εκτέλεση ενός άνδρα το πρωί στο Ψυχικό, μέσα στο αυτοκίνητο του. Ο νεκρός, ο οποίος ήταν τοπογράφος, φαίνεται πως είχε κάποιες επαγγελματικές δραστηριότητες στη Μύκονο και στην Ίο, οι οποίες ερευνώνται.