Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

θερμικές κάμερες



"Σκηνικό πολέμου" στον Έβρο: Η κυβέρνηση προχωρά στη θωράκιση των συνόρων με drones, θερμικές κάμερες και εξοπλισμένα σκάφη..

Στην περαιτέρω θωράκιση των ελληνοτουρκικών χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων προχωρά η κυβέρνηση, μέσω της αύξησης της παρουσίας κατάλληλα εξοπλισμένων σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος στο Αιγαίο, αλλά και την πραγματοποίηση μιας σειράς τεχνικών έργων κατά μήκος του ποταμού Έβρου.



Οι Τούρκοι έστησαν κινητό ραντάρ με θερμικές κάμερες απέναντι από τα Ίμια

Τα Ίμια είναι πλέον υπό παρακολούθηση από την Τουρκία και μέσω θερμικής κάμερας που έστησε η Άγκυρα στο ακρωτήρι Gümüşlük 3,5 μίλια από τις βραχονησίδες.

Σύμφωνα με το τουρκικό Haber 7, ενώ από τη θάλασσα περιπολούν δύο σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής επί 24 ώρες στο ακρωτήρι τοποθετήθηκε ένας κινητός σταθμός ραντάρ που διαθέτει και θερμικές κάμερες μεταξύ άλλων.



Η Ουγγαρία σηκώνει κι άλλο φράχτη στα σύνορα με τη Σερβία - Με θερμικές κάμερες

Η Ουγγαρία ξεκίνησε την κατασκευή ενός δεύτερου «έξυπνου φράχτη» στα σύνορά της με τη Σερβία, το οποίο θα διαθέτει κάμερες νυχτερινής όρασης και θερμικές κάμερες με στόχο να ελέγχει πιθανές απόπειρες προσφύγων να εισέλθουν στη χώρα, όπως μετέδωσε χθες Δευτέρα η κρατική τηλεόραση.



Κάτι «μυστήριο» κρύβεται πίσω από τα τείχη της Πυραμίδας - Τι αποκάλυψαν οι θερμικές κάμερες

Κάτι «μυστήριο» που κρύβεται πίσω από τα τείχη της Πυραμίδας της Γκίζας, ηλικίας 4,5 χιλιάδων ετών, αποκάλυψαν οι θερμικές κάμερες.