Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024 -

δρόμους



Εικόνες αποκάλυψης στην Θεσσαλονίκη - Βούλιαξε ο τόπος

Εικόνες Αποκάλυψης σήμερα στην Θεσσαλονίκη με πλημμυρισμένους δρόμους, κυκλοφοριακά προβλήματα, μικροσυγκρούσεις αυτοκινήτων αλλά και πεσμένα δέντρα εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε νωρίς το απόγευμα την πόλη. 



Παρίσι: Χιλιάδες στους δρόμους για τον θάνατο Κινέζου από πυρά αστυνομικού

Περίπου 6.000 διαδηλωτές, σύμφωνα με την αστυνομία, διαδήλωσαν σήμερα στο Παρίσι για να καταγγείλουν τον θάνατο ενός Κινέζου οικογενειάρχη από τα πυρά αστυνομικού, μία κινητοποίηση που σημαδεύθηκε από επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων της τάξης.



Τετράποδοι ντετέκτιβ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Όπως κάθε οικόσιτο σκυλί, ο Γκάμπι έκανε την πρωινή του βόλτα, παρέα με το «αφεντικό» του.

Με ζωηρό βλέμμα και ερευνητική έκφραση, ο αρσενικός γερμανικός ποιμενικός σκύλος περπάτησε στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα των περαστικών.



Ανασφάλιστα εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα στους ελληνικούς δρόμους

Εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους υπογραμμίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Μαργαρίτα Αντωνάκη.

«Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του», τονίζει η κ. Αντωνάκη.



Οι Αγιο Βασίληδες βγαίνουν αύριο στους δρόμους-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Santa Run

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει την Κυριακή (4 Δεκεμβρίου), από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, η Τροχαία Αττικής, λόγω διεξαγωγής της εκδήλωσης «Athens Santa Run».



Ξεχύθηκαν οι καταλανοί στους δρόμους υπέρ της ανεξαρτησίας τους

Περίπου 80.000 άτομα, σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία, διαδήλωσαν την Κυριακή στη Βαρκελώνη, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στην Καταλονία, η οποία ζητάει την ανεξαρτητοποίησή της.