Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 -

Λαμία



Λαμία: Συνελήφθησαν τρία άτομα για την αρπαγή 25χρονης

Δύο Έλληνες ηλικίας 30 και 18 ετών και μία 21χρονη αλλοδαπή, συνελήφθησαν την Πέμπτη (5/9) το μεσημέρι σε Λαμία και Στυλίδα καθώς κατηγορούνται για την αρπαγή 25χρονης. 



Λαμία: Συνελήφθη 33χρονος Ρομά – Ξυλοκόπησε και απείλησε τη σύντροφό του

Οι Αρχές της Λαμίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου Ρομά που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της 34χρονης συντρόφου του, που έλαβε χώρα μάλιστα μέσα στο δρόμο.



Λαμία: 58χρονος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο 18χρονη Ρομά – Ξυλοκοπήθηκε από τους συγγενείς της

Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μία 18χρονη Ρομά στην οδό Ναυπάκτου στη Λαμία και στη συνέχεια οι συγγενείς της, έδειραν τον οδηγό στη μέση του δρόμου.

Μάλιστα οι συγγενείς της 18χρονης επιτέθηκαν λεκτικά και σε άνδρες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο να παράσχουν πρώτες βοήθειες.



Τροφική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία – Πρόστιμο 331.664 ευρώ στην «Γιαννίτσης Logistics»

Ο ΟΠΕΚΑ και το υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αποφάσισαν την επιβολή κυρώσεων στην εταιρεία ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS Α.Ε. λόγω της τροφικής δηλητηρίασης μαθητών σε σχολεία της Λαμίας.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, αποφάσισε:

α)την κήρυξη του αναδόχου ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS Α.Ε. έκπτωτου



Λαμία: Από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο τροφίμων που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης μαθητών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική μετά την έρευνά της, έκρινε ότι η φωτιά που κατέκαψε το εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία ήταν από πρόθεση.

Πρόκειται για το εργοστάσιο στο οποίο είχαν παραχθεί τα έτοιμα γεύματα που μοιράστηκαν σε σχολεία της περιοχής και αρκετοί μαθητές, τις ημέρες πριν προκληθεί η φωτιά, είχαν πάθει τροφική δηλητηρίαση.



Νέο περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης στη Λαμία

Ένα νέο περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης συνέβη στη Λαμία, με έναν 20χρονο φοιτητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να καταλήγει στο νοσοκομείο.