Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

ρυθμος



Ο Μπουτάρης χορεύει επί σκηνής στον ρυθμό χριστουγεννιάτικων τραγουδιών

Μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στην πλατεία Αριστοτέλους, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, παρέμεινε στη σκηνή, ακόμη κι όταν έδωσε τη σκυτάλη στη Φιλαρμονική του Δήμου.

Περιτριγυρισμένος από φωτογράφους, ο Γιάννης Μπουτάρης άρχισε να χορεύει στους γιορτινούς ρυθμούς και τα φλας άστραψαν!



Γερμανία: Στο 0,4% ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας το β' τρίμηνο

Ο ρυθμός ανάπτυξης της γερμανικής οικονομίας επιβραδύνθηκε λιγότερο από το αναμενόμενο το δεύτερο τρίμηνο καθώς οι υψηλότερες εξαγωγές, καθώς και οι ισχυρές κρατικές δαπάνες και η ιδιωτική κατανάλωση, αντιστάθμισαν τις αδύναμες επενδύσεις στις κατασκευές και τον μηχανολογικό εξοπλισμό, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.



Πίεση αίματος: Πότε είναι φυσιολογική – Τι να κάνετε σε κάθε περίπτωση

Οι ακόλουθες πληροφορίες για τις τιμές στην πίεση αίματος μπορεί να σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν η αρτηριακή σας πίεση είναι σε υγιές επίπεδο ή εάν θα πρέπει να λάβετε κάποια μέτρα για να βελτιώσετε τον καρδιακό σας ρυθμό.



Μικρή επιβράδυνση στο ρυθμό ανάπτυξης της ισπανικής οικονομίας

Ο ρυθμός οικονομικής ανάπτυξης στην Ισπανία κατέγραψε μικρή επιβράδυνση το τρίτο τρίμηνο, μερικές εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα κατά τις οποίες οι προοπτικές για απασχόληση και ανάπτυξη αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά την επιλογή των Ισπανών ψηφοφόρων.