Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

υποστηρικτες



Οι υποστηρικτές του Τραμπ εμφανίστηκαν στο συνέδριο με επιδέσμους στα αυτιά

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν αρκετοί συμμετέχοντες στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικανών που πραγματοποιείται στο Μιλγουόκι, για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Ντόναλτ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, φόρεσαν λευκούς επιδέσμους στα αυτιά τους, ίδιους με αυτόν που φορούσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ όταν εμφανίστηκε στην πρώτη μέρα του συνεδρίου.



Θερμή υποδοχή από τους υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα στα δικαστήρια

Κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα οι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα τον περίμεναν στα δικαστήρια επιφυλάσσοντας του θερμή υποδοχή.

Κυριολεκτικά έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο της αστυνομίας, στο οποίο επέβαινε ο κρατούμενος επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.



Γκάμπριελ: Υποστηρικτές του Ερντογάν απείλησαν τη σύζυγό μου

Για προσωπικές απειλές υποστηρικτών του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της συζύγου του, Άνκε, έκανε λόγο ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ασκεί δριμεία κριτική στον Πρόεδρο της Τουρκίας.



Ρόδος: Aλλοδαποί καταγγέλλουν επίθεση από ανήλικους υποστηρικτές της ΧΑ

Δικογραφία σε βάρος 5 ανήλικων Ελλήνων, ηλικίας από 14 έως 18 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία και ρατσιστική βία, σχημάτισαν προχθές οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά την ολοκλήρωση έρευνας για επίθεση που δέχτηκαν την 29η Ιουλίου 2017 το βράδυ δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές στη Μεσαιωνική Πόλη.



Οπαδοί του Ι.Κ. πανηγυρίζουν στο διαδίκτυο για την έκρηξη στο Μάντσεστερ (Φωτό)

Υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγύρισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από την πολύνεκρη έκρηξη που σημειώθηκε Μάντσεστερ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει επίσημη ανάληψη ευθύνης από τους τζιχαντιστές.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει την έκρηξη ως ύποπτη «τρομοκρατική ενέργεια».



Τουρκία: Υποστηρικτές του "όχι" στο δημοψήφισμα διαδήλωσαν στην Κωνσταντινούπολη

Τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι κατέβηκαν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης απόψε για να διαμαρτυρηθούν για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για τη συνταγματική αναθεώρηση και την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.