Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

Φάουτσι



Ο Φάουτσι παραδέχεται πως λάμβανε μέτρα για τον covid 19 χωρίς επιστημονικά στοιχεία

Ο Δρ. Άντονι Φάουτσι,  κορυφαίος γιατρός των ΗΠΑ κατά της πανδημίας του κορονοϊού, αποκάλυψε σε πρόσφατη μαρτυρία του ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι εφη εκείνος εφηύρε τους κανόνες για κοινωνική απόσταση και την χρήση μάσκας στα παιδιά χωρίς να βασίζεται σε συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία.



Αποκαλυπτικά έγγραφα: Ο Φάουτσι «επινόησε» τις αποστάσεις για τον κορονοϊό και τις μάσκες για τα παιδιά

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι μπορεί να έγινε το «πρόσωπο» κατά της πανδημίας ως ο κορυφαίος γιατρός στις ΗΠΑ, αλλά σε έγγραφα που διέρρευσαν ανέφερε ότι έβγαλε από το μυαλό του τις αποστάσεις για τον κορονοϊό και την αναγκαιότητα για χρήση μάσκας στα παιδιά.



Α.Φάουτσι: «Ο εμβολιασμένος μεταδίδει κανονικά τον ιό»

Ο διάσημος Αμερικανός λοιμοξιολόγος  Άντονι Φάουτσι, ομολογεί ανοικτά πλέον πως ο εμβολιασμένος μεταδίδει κανονικά τον κορωνοϊό, όπως και ο ανεμβολίαστος. 

 



Φάουτσι: "Ελπίζω Κινέζοι και Ρώσοι να ελέγξουν τα εμβόλιά τους πριν τα χορηγήσουν"

Ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ δρ Άντονι Φάουτσι αντιστάθηκε χθες, Παρασκευή (31/07), στις προσπάθειες ενός ένθερμου υποστηρικτή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να μετατρέψει την κατάθεσή του για τον έλεγχο της πανδημίας του κορονοϊού σε κριτική για τις διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για την ασφάλεια των κινεζικών και ρωσικών ε



Κορωνοϊός-Φάουτσι: Οι ΗΠΑ ενδέχεται να φθάσουν τα 100.000 νέα κρούσματα την ημέρα

Από τα 40.000 νέα κρούσματα που καταγράφονται καθημερινά, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να φθάσουν τα 100.000 νέα κρούσματα ημερησίως, εφόσον δεν υπάρξουν νέες παρεμβάσεις για την αναχαίτιση της πανδημίας Covid-19 και οι πολίτες δεν τηρούν τις οδηγίες περί κοινωνικής αποστασιοποίησης και χρήσης της μάσκας, προειδοποιεί ο Άνθονι Φάουτσι, ο διευθυντής του αμερικανικού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθεν