Συνταγή για πορτοκαλόπιτα
24
Ιουνίου
2020
- 18:49
Τελευταία τροποποίηση στις 24 Ιουνίου, 2020 - 18:49
Υλικά:
1 πακέτο φύλλο κρούστας (500γρ.)
1 γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
4 αυγά
1/2 αραβοσιτέλαιο
1 κούπα ζάχαρη
3 βανίλιες και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Για το σιρόπι:
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1 κούπα νερό
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1 μπαστούνι κανέλλας.
Βράζετε μόνο για 7 λεπτά.