Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 -

σχολείο



Μονοήμερη αποβολή για τη χρήση κινητών στα σχολεία – Σε ποιες περιπτώσεις θα επιτρέπονται

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε «τέλος» στη χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης, η Ελλάδα προστίθεται στις χώρες της Ευρώπης που απαγορεύουν τα κινητά τηλέφωνα στους μαθητές.



Συνελήφθη 14χρονος για τον εμπρησμό σχολείου στις Σέρρες – Χειροπέδες και στους γονείς του ανήλικου

Ένας 14χρονος συνελήφθη για τη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Σούλι Σερρών, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στην κεραμοσκεπή του κτιρίου.



Όλγα Λαφαζάνη: Μου ήρθε ένα μέιλ που έλεγε «σήμερα το παιδί σας θα γυρίσει σπίτι κουρεμένο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» θα βρεθεί αυτό το Σάββατο η Όλγα Λαφαζάνη, συζητώντας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την ενδοσχολική βία. Η δημοσιογράφος περιγράφει τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε όταν έλαβε ένα μέιλ από το σχολείο της κόρης της πως το παιδί θα επιστρέψει σπίτι κουρεμένο.



Αφέθηκε ελεύθερος ο 53χρονος Νορβηγός που έψαχνε κορίτσια με αγγελία έξω από σχολείο – Πότε θα δικαστεί

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 53χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία που είχε βάλει έξω από Γυμνάσιο της Ρόδου.

Ο κατηγορούμενος θα δικαστεί την προσεχή Δευτέρα στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.



Γάζα: 40 νεκροί και 73 τραυματίες από επίθεση ισραηλινών δυνάμεων σε σχολείο του ΟΗΕ

Νέα σφαγή σημειώθηκε ξανά στη Λωρίδα της Γάζας. Όπως αναφέρει το Reuters, 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 73 τραυματίστηκαν στην ισραηλινή επίθεση στο σχολείο της Νουσέιρατ. Δύο αξιωματούχοι πρόσθεσαν ότι 14 παιδιά και 9 γυναίκες σκοτώθηκαν στο πλήγμα αυτά.



Εκκενώθηκε σχολείο της Λάρισας μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Άγνωστος τηλεφώνησε το πρωί της Δευτέρας στο 9ο γυμνάσιο Λάρισας, στη συνοικία της Χαραυγής και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα μέσα στο κτίριο.

Άμεσα διακόπηκε το μάθημα και εκκενώθηκαν οι αίθουσες, με τους μαθητές να μεταφέρονται εκτός των σχολικών εγκαταστάσεων.