Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 -

γάμος



Κατερίνα Καινούργιου: Δεν παντρεύτηκα ακόμη – Η αναφορά στον σύντροφό της στον αέρα της εκπομπής της

Μια on air αναφορά στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».

«Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ τις μηχανές. Σκεφτείτε τώρα, ο σύντροφός μου, ο Παναγιώτης, έχει μηχανή. Και μου λέει, “σου χω πάρει και κράνος”. Δεν ανεβαίνω, δεν ξέρω γιατί» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.



Μαρίνα Βερνίκου και Βίκυ Καγιά πήγαν στον λαμπερό γάμο της Μις Λίβανος – Δείτε φωτογραφίες

Η 29χρονη Μις Λίβανος, Μάγια Ρεΐντι, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φέχμι Καραγκουλά, ο οποίος είναι εγγονός του ιδρυτή της εφημερίδας «An Nahar», τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο.



Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον λαμπερό γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι του

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη Μεσσηνία για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο που παντρεύεται την 1η του Σεπτέμβρη την επί 10 ετών σύντροφό του, Μαράια, στο πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino».



Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια» – Τι απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο νέο τεύχος του περιοδικού «In Style». Η παρουσιάστρια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά στο μέλλον.



Ο Πιρς Μπρόσναν έκλεισε 23 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του

O Πιρς Μπρόσναν δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένος με την σύζυγό του, Κίλι Σέι Σμιθ. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ γιορτάζει 23 χρόνια γάμου και αποδεικνύει με τον πιο τρυφερό τρόπο ότι ο έρωτας μπορεί να έχει διάρκεια μέσα στον χρόνο.



Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζίτζι Χαντίντ σχεδιάζουν τον γάμο τους μετά από εννέα μήνες σχέσης

Ο χολυγουντιανός σταρ Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) και το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) φαίνεται ότι κάνουν γαμήλια σχέδια παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις εννέα μήνες από τη γνωριμία τους.