Μανιτάρια γιουβέτσι..Αγιορείτικη συνταγή...
13
Φεβρουαρίου
2020
- 21:09
Τελευταία τροποποίηση στις 13 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:09
Υλικά
500 γρ. ελληνικά μανιτάρια, λευκά ή πορτομπέλο (ή ανάμεικτα), σκουπισμένα καλά µε νοτισμένη πετσέτα και κομμένα σε φετάκια
350 γρ. κριθαράκι χοντρό
το λευκό μέρος και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4 – 5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε)
100 ml ελαιόλαδο