Χοιρινός λαιμός με πορτοκάλι στο φούρνο
27
Δεκεμβρίου
2019
- 17:21
Τελευταία τροποποίηση στις 27 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:21
Υλικά Συνταγής
2½ κιλά χοιρινό λαιμό
αλάτι
πιπέρι
2 κλαδάκια δενδρολίβανο
2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
σπάγκος ψησίματος
Για το γλάσο
1½ κ.σ βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλ. χυμό φρέσκου πορτοκαλιού
1/2 φλ. μαρμελάδα πορτοκάλι
3 κσ. μπαλσάμικο
1 μικρή φλούδα ποτοκαλιού (το πορτοκαλί μόνο)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση