Ψαρόσουπα παραδοσιακή
27
Νοεμβρίου
2019
- 21:02
Τελευταία τροποποίηση στις 27 Νοεμβρίου, 2019 - 21:02
Υλικά Συνταγής
1 ½ - 2 κιλά φρέσκα ψάρια καθαρισμένα (όπως σκορπίνα-χριστόψαρο-ροφό ή στήρα)
3 μέτρια κρεμμύδια
(χαραγμένα στα 4)
4 καρότα ολόκληρα
4 κολοκυθάκια τρυφερά ολόκληρα
1 μικρή ντομάτα ολόκληρη (ξεφλουδισμένη+χαραγμένη στα 4)
5-6 πατάτες μέτριες (κομμένες στη μέση)
1/2 ματσάκι σέλινο
1/2 φλ. ρύζι Καρολίνα (ή γλασέ ή κριθαράκι ψιλό)