Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 -

τραπεζικοί λογαριασμοί



Τα smartphones βασικό μέσο για πραγματοποίηση συναλλαγών σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο

Σε κυρίαρχο μέσο πραγματοποίησης συναλλαγών σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο έχει μετατραπεί το έξυπνο κινητό τηλέφωνο, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας υπάρχουν σήμερα σε αριθμό περισσότεροι από 1,75 δισ. mobile τραπεζικοί λογαριασμοί.



Τσοχατζόπουλος: Ουδέποτε είχα τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό

"Ουδέποτε είχα τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, ούτε και καμία σχέση, τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου με τους λογαριασμούς του Ζήγρα" τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση:

 



Για 1,9 εκατ. ευρώ ελέγχεται ο Γιάννος Παπαντωνίου - Βρέθηκαν 46 τραπεζικοί λογαριασμοί

Σε περίπου 15 ημέρες θα είναι έτοιμο το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής, που ολοκλήρωσε σήμερα την έρευνά της για την υπόθεση του πρώην υπουργού Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου, για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

 



«Epsilon» Αποδεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί αλλά παραμένουν όλοι απλήρωτοι!

Μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας τους, o Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου κινήθηκαν νομικά κατά του «Epsilon».



Χάκερς αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς

Συναγερμός σήμανε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εμπορίου μετά τη σύλληψη του 20χρονου από την Λάρισα που σήκωνε χρήματα από τραπεζικές καταθέσεις τρίτων.



Βρετανία: Χάκερς έκλεψαν 20 εκατ. λίρες από τραπεζικούς λογαριασμούς

Τουλάχιστον 20 εκατομμύρια βρετανικές λίρες κατάφεραν να κλέψουν χάκερς από τραπεζικούς λογαριασμούς της χώρας, ενώ η Εθνική Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος (NCA) αναζητά τα ίχνη τους.