Η συνταγή της ημέρας: Μους χαλβά με ταχίνι
23
Απριλίου
2019
- 15:27
Τελευταία τροποποίηση στις 23 Απριλίου, 2019 - 15:27
Μεγάλη βδομάδα πλέον και τι καλύτερο από ένα νηστίσιμο χαλβά με ταχίνι ! Οι σπουδαστές ζαχαροπλαστικής τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου Παστέρ και ο pastry chef Αθανασιάδης Αθανάσιος θα σας εκπλήξουν με την τόση ανάλαφρη και γεμάτη γεύση της μους, μία μους η οποία φυσικά μπορείτε να την φτιάξετε όλο το χρόνο και αν την καταψύξετε να καταναλωθεί ως ‘’παγωτό’’ !!!