Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 -

μεσιτρια



Δολοφονία μεσίτριας: Η τελευταία συνομιλία πριν τη μοιραία επέμβαση (Βίντεο)

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει το τελευταίο τηλεφώνημα της 36χρονης μεσίτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύθηκε στο Epsilon.



Συγκλονίζει ο σύζυγος της αδικοχαμένης μεσίτριας

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκρατείου, το οποίο τον παραπέμπει σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας, η οποία είχε πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας.



Αποφασισμένος ο αγγειοχειρουργός να σκοτώσει την μεσίτρια

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προτείνει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την παραπομπή του 38χρονου αγγειοχειρουργού σε δίκη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβριση νεκρού . 



Καταπέλτης η εισαγγελέας για τη δολοφονία της άτυχης μεσίτριας

Έξι μήνες μετά τη δολοφονία της άτυχης 36χρονης, στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, ο αγγειοχειρουργός που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας από πρόθεση».



Ανακούφιση στην υπόθεση της μεσίτριας: Τα δύο παιδιά της μένουν τελικά στον πατριό

Μετά την απίστευτη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης μπαίνει ένα τέλος στον εφιάλτη της απέλασης και τα δύο αγοράκια της μεσίτριας μένουν στον πατριό τους… 



Διώχνουν από την χώρα τα παιδιά της κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον γιατρό!

Ξεπερνά κάθε όριο η αναλγησία που επιδεικνύει η ελληνική πολιτεία στα δύο ανήλικα παιδιά της αδικοχαμένης μεσίτριας, η οποία δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης , σε ώρα γενικής εφημερίας και προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο.