Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ταξιδια



Έκκληση της ρωσικής κυβέρνησης προς τους πολίτες: Μην ταξιδεύετε στη Μέση Ανατολή

Η Ρωσία καλεί τους πολίτες της να αποφύγουν τα ταξίδια προς τη Μέση Ανατολή και ιδιαιτέρως στο Ισραήλ, τον Λίβανο και τα παλαιστινιακά εδάφη, με σημερινή της ανακοίνωση.



Ταξιδεύεις συχνά; Μάθε ποιοι Άγιοι σε προστατεύουν

Τα ταξίδια, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ψυχαγωγία έχουν αρκετούς κινδύνους. Μπορεί να είναι γεμάτα νέες γνώσεις, εμπειρίες, ανθρώπους και συναισθήματα, ωστόσο πάντα υπάρχει ο φόβος για το άγνωστο, το απρόσμενο, το επικίνδυνο, το σκοτεινό.



Με μοριακά τεστ και περιορισμούς τα ταξίδια και η επιστροφή στη χώρα

Ταξίδια μόνο με μοριακά τεστ, καραντίνα και εμβολιασμούς από την Κοινή υπουργική απόφαση…
Τι χρειάζεστε για να ταξιδέψετε και να επιστρέψετε στη χώρα….

Η μετάλλαξη όμικρον δημιούργησε νεά δεδομένα στην καθημερινότητά μας και σημαντικές αλλαγές σε ταξίδια από την Ελλάδα προς το εξωτερικό, καθώς και στην επιστροφή στη χώρα.



Aπόδραση στην μαγευτική Κορώνη

Μικρός παραθαλάσσιος οικισμός στο νοτιοδυτικό άκρο του Μεσσηνιακού Κόλπου με κύρια αξιοθέατα το ενετικό κάστρο στην κορυφή και το γραφικό λιμανάκι στα πόδια του οικισμού.



Τρεις προτάσεις στην Πελοπόννησο για τις αποδράσεις του Οκτωβρίου

Με δυνατό χαρτί της το γεγονός ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, η Πελοπόννησος με τις υπέροχες περιοχές και τις αμέτρητες γραφικές γωνιές της αναδεικνύεται στον ιδανικότερο προορισμό για ολιγοήμερες αποδράσεις από το κλεινόν άστυ.



Τρεις προτάσεις για τις εξορμήσεις του Σεπτεμβρίου

Χωριά και οικισμοί φωλιασμένα στην καταπράσινη φύση ορεινών όγκων ή παραδομένα στην υδάτινη αγκαλιά της θάλασσας, ενδείκνυνται για αναζωογονητικές αποδράσεις που θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Επιλέξτε τον προορισμό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας και οργανώστε μια άκρως απολαυστική εκδρομή με έντονο το στοιχείο της φύσης.