Τάρτα μήλου με σφολιάτα - Εύκολη συνταγή με πλούσια γέμιση
21
Νοεμβρίου
2018
- 21:50
Τελευταία τροποποίηση στις 21 Νοεμβρίου, 2018 - 21:51
Υλικά για 4 άτομα
- 1 έτοιμο ανοιγμένο φύλλο σφολιάτας
- 10 μέτρια μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
- 16 κουταλιές ζάχαρη
- 60 γρ. (4 κοφτές κουταλιές) παγωμένο βούτυρο, τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
- 1 κουταλιά κανέλα αλεσμένη
- 2 κουταλιές μέλι
- λίγο αλεύρι