Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

τανκ



Ο Σβαρτζενέγκερ ισοπεδώνει λιμουζίνα με το προσωπικό του τανκ

Ο σταρ του κινηματογράφου και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ απέδειξε ότι ακόμα διατηρεί κάτι από τους σκληροτράχηλους χαρακτήρες των ταινιών που πρωταγωνίστησε.



17η Νοέμβρη 1973: Το παρατσούκλι του άρματος που μπήκε στο Πολυτεχνείο

Τι έγινε το άρμα μάχης που μπήκε εκείνη τη νύχτα στο Πολυτεχνείο; 

Το άρμα “υπηρέτησε” μέχρι την απόσυρσή του , σε μονάδες του Έβρου, απ΄ όπου και η φωτογραφία που κράτησε για ενθύμιο, ο στρατιώτης.



Τράκαρε αυτοκίνητο με άρμα μάχης!

Ενα... περίεργο ατύχημα έγινε στη Ρωσία με εμπλοκή ενός στρατιωτικού άρματος μάχης.

Στην περιοχή Ρυαζάν, ένα στρατιωτικό κομβόι με τανκς, έβγαινε από παράπλευρο δρόμο σε έναν κεντρικό. Η κυκλοφορία στο ρεύμα που θα κινούνταν είχε σταματήσει.



Τρομακτικό βίντεο: Tανκ ισοπέδωσε αυτοκίνητο

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή όπου ένα τανκ του αιγυπτιακού στρατού στο Σινά ισοπεδώνει ένα αυτοκίνητο, το οποίο είναι γεμάτο με εκρηκτικά, διασφαλίζοντας έτσι τη ζωή 50 ανθρώπων.



Κοτζιάς: Ήθελαν να κρεμάσουν τη συμφωνία με την υπογραφή μας στο τανκ που θα εισβάλλει στην Κύπρο

Με μεγάλη σαφήνεια απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σχετικά με το παιχνίδι ευθυνών που άρχισε να παίζει η Τουρκία μετά το «ναυάγιο» της Διάσκεψης για το Κυπριακό στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας.



Η απάντηση του ΓΕΣ για το "Τανκ της Χρυσής Αυγής"

Διευκρινίσεις σχετικά με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Έθνος της Κυριακής και απεικονίζουν μέλη της Χρυσής Αυγής να ποζάρουν πάνω σε τανκ, έδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).