Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ταμεια



Ε.Ε: Προσωρινά τέλος στην δημοσιονομική πειθαρχία-Οι χώρες μπορούν να ανοίξουν τα ταμεία τους

Την αναστολή των κανόνων δημοσιονομικής πειθαρχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα μέτρο άνευ προηγουμένου που θα επιτρέψει στις χώρες μέλη να δαπανήσουν όσα χρήματα χρειαστεί για να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.



Ποια ταμεία πληρώνουν τις συντάξεις Νοεμβρίου την Τετάρτη

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου. Τότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, των υπολοίπων ταμείων του ΕΦΚΑ και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.



Υπογράφεται η απόφαση για τη διαγραφή των χρεών των δημοσιογράφων στο ΤΕΒΕ

Μία απόφαση που αναμένεται να ανακουφίσει εκατοντάδες δημοσιογράφους, υπογράφεται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ.

Η υπουργική απόφαση για τη διαγραφή των χρεών των εργαζομένων στα ΜΜΕ που αμείβονταν με δελτίο παροχής υπηρεσιών και το πρώην ΤΕΒΕ τούς επέβαλλε πρόστιμα για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, θα έρθει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.



Διαγράφονται χρέη στα Ταμεία – Ποιοι γλιτώνουν χρήματα

Σε κούρεμα οφειλών σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες που είχαν ως το 2016 να έχουν χρέη στα ασφαλιστικά Ταμεία, προχωρά η κυβέρνηση.



Προσοχή: Σαρωτικές κατασχέσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες των Ταμείων

Ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη των εισπράξεων από οφειλέτες Ταμείων για τη φετινή χρονιά το ΚΕΑΟ.



Συντάξεις Μαρτίου 2018: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων για όλα τα Ταμεία

Σε λιγότερο από μία...εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα από τις 27 Φεβρουαρίου αρχίζει η καταβολή στους συνταξιούχους των συντάξεων του Μαρτίου του 2018. Η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 02 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.