Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

σύζυγό



Επιχειρηματίας έσφαξε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε  σήμερα στο σπίτι του στη θέση «παλαιομάγαζα» στην Σκάλα Αταλάντης,  ζευγάρι που διατηρούσε επιχείρηση στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η 42χρονη γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, ενώ ο 51χρονος σύζυγός της ήταν πυροβολημένος με καραμπίνα η οποία βρέθηκε δίπλα του.

 

Πήγε να φυτέψει πατάτες και βρήκε ένα κρανίο - Η συνέχεια σοκάρει!

Έντρομος έμεινε ένας άνδρας όταν την ώρα που φύτευε πατάτες στον κήπο του σπιτιού του στη Σιβηρία βρήκε ένα ανθρώπινο κρανίο.

Σε κατάσταση σοκ πήγε στην 60χρονη σύζυγο για να της πει για το μακάβριο εύρημα του, ωστόσο τα όσα του αποκάλυψε τον άφησαν άναυδο.



Η κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε κόρη, σύζυγο και πεθερά

Στενοί συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη, που σκότωσε σύζυγο, κόρη και πεθερά, πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος. Η κηδεία του γίνεται στον τόπο καταγωγής του, στο Πατιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας.



Γαλλία: Χασάπης έσφαξε σύζυγο και τρία παιδιά και αυτοκτόνησε

Μια μητέρα και τα τρία παιδιά της βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί στη νοτιοδυτική Γαλλία, μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της γυναίκας ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του στο σημείωμα που άφησε.



Η Λούκα Κατσέλη μιλάει για τον σύζυγό της Γεράσιμο Αρσένη

Στον σύζυγο της Γεράσιμο Αρσένη  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη σε συνέντευξη της πριν λίγες ημέρες.

 Διαβάστε κάποια χαρακτηριστικά  αποσπάσματα  της συνέντευξης:

 -Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Τι θα λέγατε σε μια γυναίκα που ονειρεύεται και βλέπει μια γυναίκα σαν και εσάς;