Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

συρος



Ξέσπασε φωτιά στη Σύρο - Στην περιοχή του Γαλησσά η Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Γαλησσά, στη Σύρο, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να φτάνουν στο σημείο έγκαιρα.



Έφτασε στον εισαγγελέα Σύρου ο Μαγκουάιρ! Απολογείται μετά τη σύλληψη του στη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, απολογείται στον εισαγγελέα Σύρου, μετά τη σύλληψη του το βράδυ της Πέμπτης, στη Μύκονο, για επίθεση και βιαιοπραγία εναντίον αστυνομικών.

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτή την ώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης, με όλα τα βρετανικά μέσα να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην υπόθεση του Μαγκουάιρ.



Σύρος: «Εξέγερση» επιβατών σε πλοίο επειδή δεν δούλευε το κλιματιστικό

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον κλιματισμό του ταχύπλοου καταμαράν «World Champion» της SeaJets και μετά από επιθεώρηση στο λιμάνι της Μυκόνου, το πλοίο με 772 επιβάτες κατέπλευσε για τον προορισμό του.



Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές του Στουρνάρα στη Σύρο

Στη Σύρο, όπου διατηρεί σπίτι, βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του για τις εορτές ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Εάν αναρωτιέστε με τι ασχολείται στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ένας κεντρικός τραπεζίτης, όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη δεν είναι μικρή η... λίστα των δραστηριοτήτων του πρώην υπουργού.



«Πρέπει να εξοφλήσω το χρέος μου στην Ελλάδα»: Η εξομολόγηση 18χρονου φοιτητή συριακής καταγωγής

Δηλώνει Έλληνας και έχει βάλει ως στόχο του να βοηθήσει την Ελλάδα με όποιο τρόπο μπορεί «για όσα πρόσφερε σε μένα, την αδελφή μου και τους γονείς μου». Δεν ξεχνά όμως και την πατρίδα των γονιών του, τη Συρία, στην ανοικοδόμηση της οποίας ελπίζει να συμβάλει.