Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Συντριβή αεροπλάνου



Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα – Πατέρας επισμηναγού: «”Έφυγε” με την μεγάλη του αγάπη, έτσι όπως ήθελε, να πετάει»

Ο πατέρας του 40χρονου επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα που έχασε την ζωή του όταν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ2 της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε πως «”έφυγε” με την μεγάλη του αγάπη, έτσι όπως ήθελε, να πετάει…».



Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις- από σήμερα Τετάρτη έως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου- για τον θανάσιμο τραυματισμό εν ώρα καθήκοντος του επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, χειριστή του αεροσκάφους τύπου Τ-2E Buckeye, που κατέπεσε μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, στις 11;28 το πρωί, κατά τη διάρ



Νιόπαντροι σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου φεύγοντας από τον γάμο τους

Tραγωδία στις ΗΠΑ!

Τραγικό θάνατο λίγες ώρες αφότου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης βρήκε ένα ζευγάρι νεόνυμφων, όταν το ελικόπτερο που τους μετέφερε στη νέα τους ζωή συνετρίβη σε μια λοφοπλαγιά στο Τέξας.



ΤΩΡΑ: Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Συρία – 32 νεκροί

Συντριβή ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους σημειώθηκε πριν από λίγο στην ρωσική αεροπορική βάση Khmeimim της Συρίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 32 επιβαίνοντες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.



Συναγερμός: Συνετρίβη αεροσκάφος με 60 επιβάτες στο Ιράν!

Συναγερμός σήμανε όταν επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι χάθηκε απο τα ραντάρ και σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης κατέπεσε σε ορεινή περιοχή στη νότια επαρχία του Ισφαχάν.

Το αεροσκάφος της Aseman Airlines εκτελούσε πτήση από την Τεχεράνη προς το Γιασούι.

 



Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την σύντροφο του επισμηναγού! Πως έμαθε ότι είναι νεκρός;

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 34χρονος επισμηναγός Νίκος Γρηγορίου πέταξε για το τελευταίο ταξίδι με συνοδοιπόρο τον φίλου του 43χρονο Διονύση Τσεκούρα, επιχειρηματία στην Λάρισα.

Οι δυο φίλοι βρέθηκαν να πετούν μαζί, όπως και άλλες φορές, αφού ήταν μέλη της αερολέσχης Λάρισας και πετούσαν και οι δυο με υπερελαφρά αεροσκάφη TL-20.