Γαμοπίλαφο, όπως το φτιάχνουν στην Ικαρία
22
Απριλίου
2018
- 16:11
Τελευταία τροποποίηση στις 22 Απριλίου, 2018 - 16:12
Υλικά συνταγής
Ενάμιση κιλό κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
ρύζι για πιλάφι
1 φλιτζάνι τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
δάφνη
λίγο μπαχάρι ολόκληρο
3 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
μισό κιλό ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη ή στο μίξερ
2 κουταλιές ντοματοπελτέ