Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

συνάντηση Τσίπρα



Καμμένος: Η συνεργασία με Τσίπρα θα συνεχιστεί [ΒΙΝΤΕΟ]

Για έντιμη πολιτική συνεργασία που θα σέβεται τις «κόκκινες» γραμμές μίλησε λίγο  μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, διαψεύδοντας για ακόμη μια φορά τα σενάρια περί τριγμών στη σχέση του με τον πρωθυπουργό. 



Συνάντηση Τσίπρα με αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου (φωτο)

Συνάντηση με αντιπροσωπεία γερουσιαστών του αμερικανικού Κογκρέσου είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την οποία «καταγράφει» φωτογραφικά σε ανάρτησή του στο Twitter.



Συνάντηση Τσίπρα–Λαγκάρντ στις ΗΠΑ

Συνάντηση με την Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της επίσκεψης του στον Λευκό Οίκο που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου.

 



Συνάντηση Τσίπρα - Γιλντιρίμ τη Δευτέρα

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί τη Δευτέρα, στις 10:30 το πρωί με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών και δηλώσεις στα ΜΜΕ.



Πιθανή συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ

Την πρώτη επαφή με τον νέο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ πιθανολογείται πως θα έχει στις 25 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του NATO.



Συνάντηση Τσίπρα με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό της Ιρλανδίας

Συνάντηση με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Δικαιοσύνης και Ισότητας της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, Φράνσις Φιτζέραλντ, είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,