Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 -

συνάντηση Τραμπ



Πολύ καλή είδηση για την ανθρωπότητα! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναστέλλει τις πυρηνικές δοκιμές ελέω συνάντησης με Ντ. Τραμπ (φωτό, βίντεο)

Όπως μεταδίδει το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap επικαλούμενο το βορειοκορεάτικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε ότι η χώρα του αναστέλλει τις δοκιμές πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων και ότι κλείνει το κυριότερο πεδίο δοκιμών εν μέσω των διαδικασιών για μία συνάντηση με τον Αμερι



Β. Κορέα: Τηρεί σιγή ιχθύος λίγο πριν το ραντεβού Τραμπ - Γιονγκ Ουν

Τακτική σιγής ασυρμάτου τηρεί η Βόρεια Κορέα μετά την ανακοίνωση της ιστορικής συνόδου κορυφής μεταξύ του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν, μια στρατηγική που ενδέχεται να έχει στόχο να επιτρέψει στην Πιονγκγιάνγκ να διατηρήσει το περιθώριο ελιγμών της, εκτιμούν οι ειδικοί. 



Τσίπρας: Αυτά προσδοκώ από τη συνάντησή μου με τον Ντόναλντ Τραμπ

Συνέντευξη στην εβδομαδιαία ομογενειακή εφημερίδα Greek News παραχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για την επικείμενη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, αλλά και για τον μεγάλο στόχο της προσέλκυσης επενδύσεων.



Διαψεύδονται τα περί συνάντησης Τραμπ – Πούτιν στο Ρέικιαβικ

Διαψεύστηκε από το περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευμα των Sunday Times, σύμφωνα με το οποίο σχεδιάζεται συνάντησή του με τον Βλαντιμί Πούτιν στο Ρέικιαβικ.

Ένας εκπρόσωπος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ είπε πως οι πληροφορίες της εφημερίδας είναι ψευδείς, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.