Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών



Άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για θέματα άμυνας ζητά ο Χαρίτσης

Την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την άμυνα της χώρας, ζητά ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.



Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ζητά ο Λεβέντης

Στο ονοματολογικό για τα Σκόπια, την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην υπόθεση Novartis αναφέρθηκε το Σάββατο (17/02) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην τηλεόραση «Ε».



Κλίμα σύγκλισης στο Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών «βλέπουν» στη ΝΔ

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπήρξε κλίμα σύγκλισης καθώς, όπως σημειώνουν, ο πρωθυπουργός αποδέχτηκε αρκετές από τις πάγιες θέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.



Οι 10 προτάσεις της Γεννηματά στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Τις δέκα προτάσεις που έχει επεξεργαστεί και ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ για την άμεση αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος κατέθεσε η Φώφη Γεννηματά στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι προτάσεις προβλέπουν:



Γεννηματά:Αν δεν μπορεί ο Τσίπρας να χειριστεί το Ασφαλιστικό, ας το πεί

Για εμπαιγμούς, σπέκουλα και παράκαμψη της Βουλής κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών. 



Εκρηξη Τσίπρα για την ασυμφωνία στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Την έκρηξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών προκάλεσε η στάση των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης οι οποίοι, ως είναι γνωστό, δεν σκοπεύουν να δώσουν "λευκή επιταγή" στα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.