Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

συγκλονισμενοι



Συγκλονισμένοι οι πολίτες, προσφέρουν ό,τι έχουν για τους πυρόπληκτους

Συγκινητικό κύμα βοήθειας και αλληλεγγύης, προς τους χιλιάδες πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής. Από το πρωί στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι, άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών προσέρχονται προσφέροντας είδη βασικής ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια ταξινομούνται και αποστέλλονται στις περιοχές που βίωσαν τη λαίλαπα της καταστροφής.



Πιτσιλής: Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε ότι οι υπηρεσίες της Αρχής είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών για κάθε πληροφορία που θα μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της δολοφονίας της εφοριακού Θεοδώρας Ζέμπερη.

Ο κ. Πιτσιλής δήλωσε αναλυτικά:



Συγκλονισμένοι από το χτύπημα στη Βαρκελώνη Μέσι και Σουάρες

Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες δήλωσαν σοκαρισμένοι από το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Βαρκελώνης.

Τη συμπαράστασή τους στο λαό της Βαρκελώνης μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της πόλης εξέφρασαν Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.



Συγκλονισμένοι οι υπάλληλοι των Βρυξελλών - Εκκενώνεται το «Lex»

Αποσβολωμένοι είναι ακόμη οι περισσότεροι υπάλληλοι των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων μετά την επίθεση στο σταθμό του μετρό Μαλμπέκ, ο οποίος βρίσκεται μέσα στη λεγόμενη «ευρωπαϊκή συνοικία» των Βρυξελλών.



Συγκλονισμένοι οι Ισπανοί με την αυτοκτονία 11χρονου που δεν ήθελε να πάει στο σχολείο

Eξακολουθεί να συγκλονίζει την Ισπανία η υπόθεση της αυτοκτονίας ενός 11χρονου, ο οποίος έπεσε τον Οκτώβριο από το παράθυρο του διαμερίσματος της οικογένειας του στον 5ο όροφο μιας πολυκατοικίας, αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα από το οποίο φαινόταν ότι είχε πέσει θύμα μπούλινγκ στο σχολείο.