Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας



Προπύλαια: Επεισόδια στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ του Κουφοντίνα

Τεταμένο είναι το κλίμα στο κέντρο της Αθήνας καθώς σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και στους διαδηλωτές υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ξεκίνησε από τα Προπύλαια με τα επεισόδια να ξεκινούν σχεδόν αμέσως με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών γι ανα διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.



Με δακρυγόνα «απάντησε» η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ έριξε δακρυγόνα για να διαλύσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας χιλιάδων αντικυβερνητικών διαδηλωτών, πολλών ντυμένων στα μαύρα και φορώντας μάσκες, στο Βικτόρια Παρκ, έναν παραδοσιακό τόπο διαδηλώσεων και καθιστικών διαμαρτυριών, και τους γύρω δρόμους.



Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία έξω από τον ΟΑΣΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, πραγματοποίησαν πολίτες, μετά από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων και Φοιτητών για τις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης.



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την παραίτηση Μπουτάρη

Την παραίτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για το ονοματολογικό της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), ζήτησαν για μια ακόμη φορά πολίτες στη διάρκεια κινητοποίησης που πραγματοποίησαν, το απόγευμα, έξω απο το δημαρχιακό μέγαρο.



Παλαιστίνιοι έκαψαν τη σημαία του Ισραήλ έξω από τη Βουλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν Παλαιστίνιοι που ζούνε στην Ελλάδα, ενώ έκλεισαν τόσο η λεωφόρος Αμαλίας, όσο και η Βασ. Σοφίας, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι περίπου 1.000 διαδηλωτές έκαψαν τη σημαία του Ισραήλ και την αμερικανική σημαία.



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του MEGA - Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Σταδίου και συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία της Alpha Bank, η οποία είναι η επικεφαλής-συντονίστρια τράπεζα των πιστωτικών ιδρυμάτων που έχουν δανείσει το MEGA, πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού.