Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

στίγμα



Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Βρέθηκε το στίγμα του κινητού της σε σπίτι

Ο τραγικός θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη αλλά και να στοιχειώνει μέχρι και σήμερα τα παιδιά τον αδελφό και τους φίλους της 44χρονης γυναίκας, που πριν από πέντε μήνες περίπου το άψυχο σώμα της βρέθηκε μισοκαμμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της. 



Απίστευτες καταγγελίες από τον Γεωργιάδη: Είπε ψέματα ο Κουρουμπλής - Το πλοίο του EMSA ήταν στην περιοχή από τη Δευτέρα

Για συστηματικά ψεύδη με στόχο να παραπλανήσει την Βουλή και τους πολίτες κατηγόρησε τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλε δε, πως υπήρχε πλοίο του EMSA στην περιοχή από το μεσημέρι της Δευτέρας και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.



Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξομολογείται: «Με συκοφάντησαν! Επώδυνη και βασανιστική η περίοδος που ζεις με το στίγμα»

Τα τελευταία χρόνια ο απόλυτα επιτυχημένος και αγαπητός καλλιτέχνης είχε εξαφανιστεί από δρώμενα. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απουσιάζει
τα τελευταία 4 χρόνια και πλέον είναι έτοιμος για την επάνοδό του.



Τραγωδία στην Ελασσόνα: Τέσσερις νεκροί, μία επιζήσασα από πτώση ελικοπτέρου τύπου Χιούι

 

 

Τέσσερις επιβαίνοντες είναι νεκροί και μία γυναίκα είναι βαριά τραυματισμένη και μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι σε δύσβατη περιοχή στην Ελασσόνα.



Δυτικά των Παξών έδωσε στίγμα το ακυβέρνητο σκάφος - Σπεύδουν στο σημείο λιμενικά σκάφη

Σε απόσταση 30 μιλίων δυτικά των Παξών φέρεται πως είναι το στίγμα που έδωσαν οι επιβαίνοντες του ακυβέρνητου σκάφους στο λιμεναρχείο Κέρκυρας. Στο σημείο σπεύδουν αυτήν τη στιγμή λιμενικά σκάφη του Ιονίου, προκειμένου να εντοπίσουν το ακυβέρνητο σκάφος με τους 30 επιβαίνοντες.