Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Στερεά Ελλάδα



Αναβαθμίζονται ενεργειακά έξι κέντρα υγείας σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και νοσοκομείο Τρικάλων

Έπεσαν οι υπογραφές στο υπουργείο Υγείας για τη σύμβαση βάσει της οποίας θα αναβαθμιστούν ενεργειακά και θα ανακαινιστούν το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, έξι Κέντρων Υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, καθώς θα ανακαινιστεί και το Νοσοκομείο Τρικάλων.



Φύλακας πρόλαβε εμπρηστές που ήθελαν να κάψουν τη Βοιωτία - Εμπρηστικός μηχανισμός με «φιδάκι»

Εμπρηστές που σκόπευαν να βάλουν φωτιά κοντά σε δασική περιοχή με διάσπαρτους οικισμούς πρόλαβαν Αστυνομία και Πυροσβεστική με την πολύτιμη βοήθεια ενός 46χρονου φύλακα.



Κλειστά σχολεία στη Στερεά Ελλάδα

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη αρκετά σχολεία σε πολλές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις σχολείων που θα ανοίξουν αύριο, αλλά αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα.



Ο Απ. Γκλέτσος δεν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ο δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος με μία λακωνική του δήλωση ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του.



Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Την απόφαση του να συμμετάσχει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, αναφέρει:



Ξεκινούν έργα αναβάθμισης μνημείων, αρχαιολογικών χώρων και πολιτιστικής κληρονομιάς

Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης μνημείων, αρχαιολογικών χώρων και πολιτιστικής κληρονομιάς προϋπολογισμού περίπου 5,5 εκατ. ευρώ στη Στερεά Ελλάδα. Πρόκειται για έργα και παρεμβάσεις που αφορούν σε μνημεία της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Αναλυτικά: