Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Στέλιος Διονυσίου



Ο Στέλιος Διονυσίου αποκάλυψε την «ιεροτελεστία» του Στράτου Διονυσίου πριν βγει στην πίστα – «Δεν κουνούσε τα χέρια του»

Για τον πατέρα του Στράτο Διονυσίου μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου σε συνέντευξή του. Αποκαλύπτοντας την ιεροτελεστία που ακολουθούσε πριν βγει στην πίστα για να τραγουδήσει, δήλωσε πως φορούσε πρώτα τα παπούτσια.



Στέλιος Διονυσίου:Τον Οκτώβριο η δίκη με τον αστυνομικό που του ζητάει 150.000 ευρώ

Τον επόμενο μήνα θα γίνει το δικαστήριο του Στέλιου Διονυσίου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό που εκτυλίχθηκε τον περασμένο χειμώνα στο κέντρο της Αθήνας. Ο τραγουδιστής είχε κριθεί ένοχος για σωματική βλάβη από αμέλεια, εξύβριση και απείθεια, ενώ του είχε αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.


Στέλιος Διονυσίου: Δεν μπορώ να σταματήσω το τραγούδι

Ο Στέλιος Διονυσίου συμπληρώνει φέτος περίπου είκοσι χρόνια στο τραγούδι. Είναι 43 ετών μόνο. Στο δρόμο τον σταματούν απορώντας γιατί έχει χαθεί από το προσκήνιο. Κι όμως. Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει τεράστια αποδοχή σε κάτι πιο ποπ. Έπαιξε στο «Πριν το Χάραμα» που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. 



Ο Αστυνομικός μιλάει για το συμβάν με τον Στέλιο Διονυσίου

Ένοχο έκρινε το δικαστήριο τον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικό προ ημερών στο κέντρο της Αθήνας...

Ο γνωστός τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη από αμέλεια εξύβριση και απείθεια, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με αναστολή.



Ένοχος ο Στέλιος Διονυσίου

Ένοχος για εξύβριση και απείθεια κρίθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, στη δίκη για το επεισόδιο που είχε πριν μερικές μέρες με αστυνομικό, όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του, από σημείο της Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο είχε κλείσει η αστυνομία.



Στέλιος Διονυσίου για αστυνομικό: «Όπως πέρναγα πιθανό να ακούμπησε στον καθρέφτη»

«Όπως πέρναγα πιθανό να ακούμπησε στον καθρέφτη. Πήγαινα με 10 χιλιόμετρα», είπε σήμερα στο δικαστήριο ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου για τον αστυνομικό της Τροχαίας που τον κατηγορεί ότι τον χτύπησε και τον εξύβρισε στο επεισόδιο που είχαν στις 30 Ιανουαρίου στη Βασιλίσσης Σοφίας.