Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στέφανος Τσιτσιπάς



Ανεπανάληπτος θρίαμβος για Τσιτσιπά - Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς στο Masters της Σανγκάης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε. Ο Έλληνας τενίστας νίκησε στα προημιτελικά του Masters της Σανγκάης τον κορυφαίο τενίστα αυτή την στιγμή Νόβακ Τζόκοβιτς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

 

Πρόωρος αποκλεισμός για Τσιτσιπά - Κόολχοφ στο διπλό της Ρώμης

Στο Μαϊάμι έφτασαν έως τον τελικό και στην Μαδρίτη έως τα ημιτελικά, όμως στην Ρώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Βέσλεϊ Κόολχοφ αποχαιρέτησαν πρόωρα το τουρνουά του διπλού.

Ο Έλληνας τενίστας και ο Ολλανδός παρτενέρ του ηττήθηκαν εύκολα στην πρεμιέρα με 6-3, 6-2 από τον Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ και τον Ισπανό Φερνάντο Βερντάσκο.



Τσιτσιπάς: «Νιώθω όλη την Ελλάδα στο πλευρό μου» - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δε ξεχνά ποτέ τους θαυμαστές του παρά την κούραση από τη μεγάλη προσπάθεια στο Εστορίλ της Πορτογαλίας (πανηγύρισε τον 3ο του τίτλο) και το ταξίδι προς τη Μαδρίτη (η επόμενη υποχρέωση) βρήκε το χρόνο για να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους.

 



Τσιτσιπάς: «Ήταν δύσκολα στην Ελλάδα της κρίσης»

Λίγες ώρες πριν αρχίσει το Miami Open κορυφαίοι τενίστες ανάμεσα τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή την Miami Unites Day επισκέφτηκαν δημοτικό σχολείο στην πόλη των ΗΠΑ και απάντησαν σε ερωτήσεις παιδιών. 

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για την... αρχή του στην Ελλάδα και τις δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης.



Νωρίς εκτός συνέχειας του Indian Wells ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ στο Indian Wells, αφού ηττήθηκε με 6-4, 6-2 από τον 18χρονο Φέλιξ Αλιασίμ, στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.