Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

σταση εργασίας



ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας αύριο στα ΜΜΕ

Η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως αύριο Τετάρτη (28/2) θα συμμετάσχει στη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως 16:00, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα των Τεμπών.



Στάση εργασίας αύριο στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το έγκλημα στα Τέμπη

Στάση εργασίας κήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αύριο (28/2) από 11:30 έως τις 14:30 με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη.

Κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.



Η απάντηση του ΟΑΣΑ για το «αλαλούμ» με τα λεωφορεία

Τεράστια ταλαιπωρία έχει προκληθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 15/2 στους πολίτες της ανατολικής και βορειοανατολικής Αττικής, εξαιτίας της αιφνιδιαστικής στάσης εργασίας των οδηγών του ΟΑΣΑ, οι οποίοι καταγγέλλουν πως είναι απλήρωτοι εδώ και 2,5 μήνες.



Δίωρη στάση εργασίας από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία στις 16 Φεβρουαρίου

Δίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων πραγματοποιεί στις 16 Φεβρουαρίου η Διδασκαλική Ομοσπονδία.



Χωρίς τραμ 10:00-14:00 την Παρασκευή

Λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης των ηλεκτροδηγών
Χωρίς τραμ θα είναι η πρωτεύουσατην ερχόμενη Παρασκευή, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης που αποφάσισε το ΔΣ του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής.



Νέα στάση εργασίας σε μετρό και τραμ τη Δευτέρα

Σε νέα στάση εργασίας προχωρούν τα συνδικάτα εργαζόμενων σε μετρό και τραμ. Σε κοινή τους ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζόμενων Λειτουργίας Μετρό (ΣΕΛΜΑ) και ο Σύλλογος Εργαζομένων Τραμ (ΣΕΤ), κάνουν γνωστό ότι τη Δευτέρα 3 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.