Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

σπιτια



Φωτιά στην Ηλεία: Καίγονται σπίτια στο Λάλα - Εγκλωβισμένοι σε Λάσδικα και Κλαδέο

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

 

 

Διαρρήκτες «ρήμαξαν» σπίτια στην Αρκαδία

Τρίβουν τα χέρια τους λόγω της εορταστικής περιόδου οι διαρρήκτες που τριγυρνούν στα χωριά της Αρκαδίας και εντοπίζουν σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν. Ως τώρα, καταγράφηκαν δυο κρούσματα, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσα θα αποκαλυφθούν όταν τελειώσουν οι γιορτές.



Πύρινη λαίλαπα στην Καλιφόρνια: Εννέα οι νεκροί - Έντρομοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι σταρ

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Καλιφόρνιας δίνουν μάχη με τις φλόγες σήμερα σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τις τεράστιες πυρκαγιές που καίνε ανεξέλεγκτα κι έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 9 ανθρώπους, έχοντας επίσης μετατρέψει σε στάχτη χιλιάδες σπίτια.



Συναγερμός στις ΗΠΑ! Yποπτα πακέτα στα σπίτια των Κλίντον και Ομπάμα και στο CNN!

Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ καθώς δύο ύποπτα πακέτα εστάλησαν στους πρώην προέδρους των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα, όπως ανακοίνωσαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. 

Παράλληλα σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μετέδωσε το CNN οι αρχές μπλόκαραν τρίτο ύποπτο πακέτο που προοριζόταν για τον Λευκό Οίκο.



Τι συμβαίνει με τα ακίνητα που δεν δηλώθηκαν στο Κτηματολόγιο

Στην οριστική κατοχή του δημοσίου αναμένεται να περιέλθουν τους ερχόμενους μήνες δεκάδες χιλιάδες αδήλωτα ακίνητα που δεν δηλώθηκαν στο Κτηματολόγιο​ από τους ιδιοκτήτες τους, εντός συγκεκριμένων χρονικών προθεσμιών.