Σπετζοφάι
17
Νοεμβρίου
2018
- 11:54
Τελευταία τροποποίηση στις 17 Νοεμβρίου, 2018 - 11:54
Υλικά 1 κιλό πιπεριές κέρατα 2 ώριµες ντοµάτες, ψιλοκοµµένες, χωρίς τη φλούδα τους 1 κ.γ. ζάχαρη 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια 1 φλ. ελαιόλαδο 2 λουκάνικα µοσχαρίσια, σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση 1. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο και σοτάρουµε τις πιπεριές µαζί µε το λουκάνικο µέχρι να ροδίσουν. 2.