Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

σπειρα



Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα μέλη εγκληματικής ομάδας που «ξάφριζαν» επιχειρήσεις – 110.000 ευρώ η λεία τους

Η Ελληνική Αστυνομία, ταυτοποίησε τα μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να διέπραττε ληστείες στη Θεσσαλονίκη, και η λεία της αγγίζει τις 110.000 ευρώ.

Ως μέλη της ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί (31, 36 και 39 ετών), δύο εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστοι σε φυλακές.



Κύκλωμα Αλβανών ξάφριζε τραπεζικούς λογαριασμούς καταθετών στην Ελλάδα

Κύκλωμα Αλβανών με «έδρα» την Κορυτσά εξαπατούσε Έλληνες πολίτες, αποσπώντας από τραπεζικούς τους λογαριασμούς στην Ελλάδα χιλιάδες ευρώ, εξαρθρώθηκε από το τοπικό παράρτημα της αλβανικής αστυνομίας.



Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με φορολογικές απάτες – Πάνω από 15 εκατ. ευρώ η λεία τους και 70 εκατ. ευρώ η φοροαποφυγή

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας προχώρησε στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, δραστηριοποιούνταν στη διασυνοριακή απάτη στον ΦΠΑ και στην απατηλή λήψη επιστρεπτέων προκαταβολών, μέσω της σύστασης ανύπαρκτων συναλλακτικά εταιρειών.



Εξαρθρώθηκε σπείρα νεαρών που ασκούσε βία σε ηλικιωμένους και τους έκλεβε

Τριμελής σπείρα νεαρών που διέπραττε, σύμφωνα με την αστυνομία, ληστείες σε βάρος πεζών και σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής.



Πώς δρούσε η σπείρα με τα κλεμμένα αυτοκίνητα - Είχαν διαρρήξει μαγαζιά, θέατρο και σχολείο

Τη σπείρα που έκλεβε παλιά αυτοκίνητα και στη συνέχεια εισέβαλε σε καταστήματα πραγματοποιώντας ληστείες εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία, όπως έκανε σήμερα γνωστό.

Τον τρόπο δράσης αλλά και το «βιογραφικό» των μελών της σπείρας που συμμετείχε σε κλοπές καταστημάτων εισβάλλοντας σε αυτά με κλεμμένα οχήματα, αποκάλυψε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία.



Στη φάκα της αστυνομίας σπείρα με πάνω από 22 κλοπές στη βορειοανατολική Αττική

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις- κλοπές σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση στο Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια, έξι μέλη της σπείρας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ισάριθμα άτομα.