Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Σπαρτη



Ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε το χαρτί του στρατού – Παρουσιάζεται στις 15 Μαρτίου στη Σπάρτη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζεται στις 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο στη Σπάρτη. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ήρθε το ειδοποιητήριο για την κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο στη Σπάρτη.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταταχθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (Κ.Ε.Ε.Μ.).



Οι αγρότες μπήκαν με τα τρακτέρ τους μέσα στη Σπάρτη – Πέταξαν στην είσοδο της Περιφέρειας σανό κι έχυσαν γάλα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, καθώς το πρωί της Δευτέρας (12/2), μπήκαν με τα τρακτέρ στη Σπάρτη.



Διαρρήκτης τραυματίστηκε από αγριογούρουνο ενώ κρυβόταν από τους αστυνομικούς

Επίθεση από αγριόχοιρο δέχτηκε ένας 28χρονος άνδρας, ενώ κρυβόταν σε πυκνόφυτο λόφο, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.



Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα στη Σπάρτη - Ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένα άτομο στη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Σπάρτη Λακωνίας.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.



Πανικός στη Σπάρτη: Άνδρας απείλησε με καραμπίνα υπαλλήλους της ΔΕΗ

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στη Σπάρτη όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 85 ετών οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα απείλησε υπαλλήλους της ΔΕΗ.



Τραγωδία: Νεκρός 35χρονος στο Σαϊνοπούλειο θέατρο

Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο άλσος του Σαϊνοπουλείου Θεάτρου, στη Μαγούλα του Δήμου Σπάρτης ένας 35χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lakonikos.gr, τον άτυχο άνδρα εντόπισε γύρω στις 6 το απόγευμα ο φύλακας του χώρου, ο οποίος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Δίπλα στον νεκρό βρέθηκε περίστροφο, με το οποίο εικάζεται πως ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του.