Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

σπάνια ασθένεια



Έδιωξαν από παιδότοπο τον μικρό ήρωα της ζωής: «Δεν αναλαμβάνουμε τέτοια παιδάκια», ήταν η ρατσιστική απάντηση της υπεύθυνης

Την κοίταξε γεμάτος απορία και έβαλε τα κλάματα. Δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο η υπάλληλος του παιδότοπου δεν τον άφηνε να μπει στα παιχνίδια και να παίξει με τα άλλα παιδάκια. Η μητέρα σκούπισε τα δάκρυά του, τον πήρε αγκαλιά και έφυγαν από το κατάστημα απογοητευμένοι.



Τραγωδία: Δίχρονο κοριτσάκι πέθανε από σπάνιο ιό. Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστής

Τα αίτια θανάτου του δίχρονου παιδιού το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στη Λεμεσό τα ξημερώματα της Παρασκευής αποκάλυψε η νεκροτομή.



Τους έδιναν 24 ώρες ζωής. Μετά από 11 χρόνια μοιράζονται την ίδια σκέψη

Η σπάνια αυτή περίπτωση των συζευγμένων διδύμων κοριτσιών που έχει προκαλέσει φιλοσοφικό και επιστημονικό ενδιαφέρον και είναι μια από τις πιο σύνθετες που έχουν ποτέ καταγραφεί.



Δραματική έκκληση 34χρονου ποδοσφαιριστή: Βοηθήστε με να ζήσω, για τα παιδιά μου - Πάσχει από σπάνια ασθένεια και ζητά βοήθεια

Με μία σπάνια ασθένεια είναι αντιμέτωπος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς, Θωμάς Μπισκιτζής και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

O 34χρονος που είναι πατέρας δύο παιδιών, πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman), η οποία του προκαλεί αφόρητους πόνους.



Το αγοράκι που μοιάζει με... χελώνα! Η σπάνια ασθένεια που σοκάρει (photos)

Ο εξάχρονος Κολομβιανός Ντιντιέ Μοντάλβο, που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως το αγόρι-χελώνα, λόγω μίας ασθένειας, αφού όλη του την πλάτη κάλυπτε μια τεράστια ελιά που θύμιζε πολύ καβούκι, μετά την επιτυχή εγχείριση αφαίρεσης που υποβλήθηκε, απολαμβάνει πλέον τη νέα του, φυσιολογική, ζωή.



Συγκινητικό: 4χρονη έκανε την τελευταία της βουτιά πριν πεθάνει από σπάνια ασθένεια

Η μικρή αγωνίστρια από τη Βρετανία νικήθηκε τελικά από σπάνια ασθένεια με την οποία πάλευε, τόσο σπάνια που εντοπίζεται μόνο σε έναν σε 168 εκατομμύρια ανθρώπους.