Σπανακόρυζο κλασικό λεμονάτο
Σπανακόρυζο λεμονάτο και σπυρωτό. Μια παραδοσιακή κλασική συνταγή. Εύκολο, γρήγορο, οικονομικό, υγιεινό και νηστίσιμο!
Σπανακόρυζο λεμονάτο και σπυρωτό. Μια παραδοσιακή κλασική συνταγή. Εύκολο, γρήγορο, οικονομικό, υγιεινό και νηστίσιμο!
Υλικά Συνταγής
1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα
1 πράσο ψιλοκομμένο
3/4 φλ. ρύζι Καρολίνα
1/2 ματσάκι άνηθο
το χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προαιρετικά
1 ντομάτα ψιλοκομμένη ή 1 κ.σ πελτέ ντομάτας
Υλικά
2 κρεμμύδια ξερά
1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
400 γρ. σπανάκι
1/2 ματσάκι άνηθο
ελάχιστο μάραθο
Ρύζι (3-4 γεμάτες κουταλιές της σούπας)
αλάτι-πιπέρι
χυμός λεμονιού
Υλικά
2 κρεμμύδια ξερά
1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
400 γρ. σπανάκι
1/2 ματσάκι άνηθο
ελάχιστο μάραθο
Ρύζι (3-4 γεμάτες κουταλιές της σούπας)
αλάτι-πιπέρι
χυμός λεμονιού